Chicken soup

Heat 2 teaspoons canola oil in a pot; cook 1 diced onion and 2 sliced carrots for 6 minutes. Add 1 pound thinly sliced boneless raw chicken thighs, 1 cup sliced mushrooms, 2 sliced celery stalks, and 2 minced garlic cloves; cook 5 minutes. Add 4 cups chicken broth, 1 cup water, 3/4 cup quinoa, 4 sprigs thyme, and salt and pepper. Boil, reduce heat, and simmer about 15 minutes

20131112-200405.jpg


Schreibe einen Kommentar

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden / Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden / Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden / Ändern )

Google+ Foto

Du kommentierst mit Deinem Google+-Konto. Abmelden / Ändern )

Verbinde mit %s